Summit SP

Enkle dager på nye store eventyr er det kjøring med Summit handler om. 2022 Summit X med Expert-pakken leveres med funksjoner for føreren som alltid er i utvikling. Det inspirerer til å heve seg utover det de trodde var muligROTAX 850 E-TEC MOTOR

KLARER DET INGEN ANDRE KLARER
Lettvint håndtering og kraften som definerer bransjen kombineres for å levere en opplevelse du må oppleve for å tro på. Ski-Doo Summit-snøscootere sprenger grensene for kjøring i dyp snø.

OPPLEV VINTEREN SOM INGEN ANNEN
Summit snøscootere fokuserer på føreren. BRP-ingeniørene har designet en snøscooter som lar deg kjøre lenger, utforske mer og takle større utfordringer enn du trodde var mulig. Og resultatet av deres anstrengelser: den ultimate puddermaskinen.

DEN FØRSTE FABRIKKBYGDE 2-TAKTS-TURBOEN
Grensesprengende nykommer
Takket være den helt nye Rotax 850 E-TEC Turbo – den første 2-takts turbomotoren noensinne produsert rett fra fabrikken, trenger ikke snøscooterførerne lengre å bekymre seg for å miste kraften oppover fjellsidene. De vil fullt ut dra fordel av de ekstra 165 hk i 850 E-TEC hele veien opp til 8 000 fot og fortsette derfra med en kontinuerlig fordel på 40 hk* for å klatre fra konkurrentene på veien opp til toppen.

SUMMIT X MED EXPERT PAKKE
Utformet av førere, for førere
Utformet etter førerenes egne behov for å kjøre gjennom dypere snø, tettere trær og finne nye eventyr. Summit X med ekspertpakke kombinerer enestående fart i dyp snø med banebrytende Rotax.

ENDELØS KRAFT 850 E-TEC Turbo / 850 E-TEC / 600R E-TEC
Summit-snøscootere drives av én av tre Rotax 2-taktsmotorer – inkludert den første 2-taktsmotoren med turbo fra fabrikk. Begge gir øyeblikkelig respons, fantastisk akselerasjon og sømløs kraft.

Meld interesse:

Summit X | Rognan Auto AS
Summit X | Rognan Auto AS
Summit X | Rognan Auto AS
Summit X | Rognan Auto AS
Summit X | Rognan Auto AS
Summit X | Rognan Auto AS
Summit X | Rognan Auto AS
Summit X | Rognan Auto AS

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.