Skandic Sport

Den nye 2022 Ski-Doo Skandic Sport bringer førerfokusert funksjonalitet i en manøvrerbar pakke. Basert på REV Gen4-arkitekturen leverer den suverene egenskaper både i løype og terreng med avanserte Rotax-ytelser.

REN ARBEIDSHEST
Gjør jobben
Det spesielle med Skandic er hvordan den fikser krevende oppgaver i fjerne vinterstrøk. Det er bare å sette tømmertrekking og transport av ved til fjerntliggende jakthytter på listen for Skandic.
DRA DIT DU TRENGS
Uanstrengt Flyt
Skandics store belte og massive bæreflate gjør det enkelt og uproblematisk å kjøre i dyp snø. Flyter enkelt gjennom uberørte snøfonner, selv med lasteslep.

KONSTRUERT FOR ARBEIDSFOLK
Solid konstruksjon
Skandic snøscootere er kraftig konstruert for å håndtere et krevende terreng. Du ligger ikke på latsiden, og det gjør ikke Skandic heller – takket være de svært pålitelige Rotax-motorene i disse arbeidsmaskinene.

NESTE GENERASJON AV EN LEGENDE
Fire Rotax-motorer er tilgjengelig
Fra 85 til 165 hestekrefter, og fem tilgjengelige Rotax-motorer som gir førere både 2-takts og 4-takts alternativer. Velg den perfekte kombinasjon av kraft og effektivitet for deg, og la eventyrene begynne.

FÅR MED ALT
REV Gen4 Platform
4. generasjon REV-plattform er skapt rundt aktive løypekjørere med en smal og kompakt pakke som gir føreren mer bevegelsesfrihet og styring på snøscooteren. Mer sentralisert masse (spesielt side-til-side), lett vekt og bransjeledende fjæring gjør denne snøscooteren ultra-responsvillig

KRAFT MØTER ALLSIDIGHET
Rotax 4-takts motorer
Det er ingen som vet hva en Skandic-fører har i møte om vinteren. Derfor gir vi mange kraftfulle alternativer, mellom Rotax 4-taktere, for beste tilpassing av behov.

SPORT-NYTTE FLEKSIBILET
SC-5U Fjæring bak
Vår sport-nytte-boggi. Smidig kjøring både i løype og i løssnø. Leddet forlengning som gir best mulig grep i dyp snø ved rygging eller låst ved sleping.

SPESIELT FOR DYP SNØ
 LTS Fjæring foran 
Bransje-eksklusiv teleskopfjæring foran sørger for en stor, flat bunnpanne og usedvanlig flyt i dyp snø.

KLAR FOR Å TREKKE
Enkle girskifter
Enkle girskifter med flere girutvekslinger er ideelt for tunge slep, takket være høy lastemotstand. Optimal smøring for ekstrem pålitelighet og svært støysvak drift. Førervennlig 2-1-N-skiftemønster med reversknapp.

Meld interesse:

Skandic Sport | Rognan Auto AS
Skandic Sport | Rognan Auto AS
Skandic Sport | Rognan Auto AS
Skandic Sport | Rognan Auto AS
Skandic Sport | Rognan Auto AS
Skandic Sport | Rognan Auto AS
Skandic Sport | Rognan Auto AS
Skandic Sport | Rognan Auto AS

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.