Grand Touring Sport

For førere som ønsker stilig komfort hele veien, enkel manøvrering, velkjent pålitelighet og god valuta for pengene, er det ingen grunn til å lete videre. Svaret er 2022 Ski-Doo Grand Touring Sport – bygget på den smidige REV Gen4-plattformen med Rotax ACE-motorer.

DEL OPPLEVELSEN
Ta dem med
De beste vinteropplevelsene skal deles. Med Ski-Doo Grand Touring kan alle komme sammen for en kjøretur og sørge for at minnene om fantastisk utsikt og jomfruelige løyper ikke bare er et eventyr som oppleves alene.

KJØR MED STIL OG KOMFORT
Nøyaktig
Optimal seteposisjon, SilentDrive™ belte og Intelligent Throttle Control (iTC) understreker de førsteklasses egenskapene til Grand Touring og skaper en enestående vinteropplevelse.

ROTAX® 600 ACE
Ledende på effektivitet
Bransjens beste på drivstofføkonomi med ned til 8 l/100km)* og ekstremt lavt vedlikehold. EFI firetakts rekketoer med 62 hk. Inkluderer Intelligent Throttle Control (iTC) throttle-by-wire-teknologi med «shift-on-the-fly» kjøremoduser (Sport, Standard, ECO) og valgbar fingergass-betjening. * Data basert på interne løypetester på en MXZ TNT i ECO-modus

SILENTDRIVE™ SYSTEM
Stille komfort
Drivhjul, innsiden av beltet og fjæringsgeometri er designet for å redusere lyden føreren hører, og begrense vibrasjoner i førerens føtter.

KONTROLL I DYP SNØ
Pilot DS 2 Ski
Enkle ski med utmerket grep ved skråkjøring, takket være tynne ytterkanter. Smal og tynn, men allikevel stiv. Kortere skispindel bak med flat ende sørger for enklere motstyring og skråkjøring.

Meld interesse:

Grand Touring Sport | Rognan Auto AS
Grand Touring Sport | Rognan Auto AS
Grand Touring Sport | Rognan Auto AS
Grand Touring Sport | Rognan Auto AS
Grand Touring Sport | Rognan Auto AS
Grand Touring Sport | Rognan Auto AS

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.