Backcountry

Backcountry er en 50-50 crossover-snøscooter som leverer moderne teknologi og en bransjeledende plattform pakket i en prisgunstig løsning.

FINN UT MER 
En ekte 50-50 crossover
Ingen kompromisser
Backcountry er fullpakket med spesialtilpassede funksjoner for den ekte 50/50 crossover-føreren. Den er laget for å hevde seg i løyper og dyp snø uten å ofre kapasitet eller komfortBransjens mest ytelsessterke 2-taktsmotor.* Den pumper ut 10 flere hestekrefter (165 hk) enn forgjengeren, men dens reaksjonsvillige egenskaper er det som virkelig imponerer. Med den nye pDrive primærclutchen, har den 30% raskere respons enn 800R E-TEC, noe som øyeblikkelig gir deg den kontrollen du forventer.
*Hk målt ved intern dynotest under optimale forhold for 2-taktsmotorer.

850 E-TEC OG 600R E-TEC
Kraft som driver deg videre
Backcountry-førere kan velge mellom to av de beste Rotax 2-taktere på markedet. Begge gir umiddelbar respons, fantastisk akselerasjon og sømløs kraft, og har et solid rykte for skikkelig pålitelighet.
PRO-LEVEL-DEMPERE
KYB Pro -dempere 
Disse støtdemperne er standard på MXZx 600RS racing-snøscooter – du kan føle deg trygg på at de er svært solide og velegnede for kontroll i utfordrende forhold. Ekstern beholderdesign sørger for ytelsene, og de kan ombygges og utstyres med nye ventiler. Easy Adjust kompresjonsdemping krever ikke noe verktøy; tilbakeslags-justeringer er også standard.
CROSSOVER KONTROLL OG EGENSKAPER
cMotion fjæring bak
Den crossover-spesifikke fjæringen er en kombinasjon av de beste egenskapene fra rMotion og tMotion og sørger for trygge og hurtige egenskaper i svinger og frikjøring – som stiv front og bakre armer med førsteklasses vektoverføring. I likhet med den siste generasjonen av Ski-Doo fjæring bak, har den også en stigende bevegelsesgrad som sørger for enestående kontroll og komfort. Spissede skinner bak betyr bedre svingegenskaper, høyere hastighet og god utnyttelse av drivstoffet.
CROSSOVER PRESISJON
RAS 3 Crossover fjæring foran 
Tilsvarende geometri og styring som RAS 3 mountain-front sørger for enkel styring både i og utenfor løypa. To ski-posisjoner kan tilpasses for optimalisert crossover-bruk: 102 cm eller 97,5 cm.PERSONLIG EVENTYR
Panoramisk 7.8-tommers LCD Display 
Utsikten bak styret har aldri vært bedre enn med den helt nye 7,8-tommers brede panoramaskjemen i farger. Ikke bare inneholder den en moderne oversikt over essensiell informasjon om kjøretøyet, den er også kompatibel med mobilapper.
HARDT GREP
Pilot DS 2 ski
Ski utformet for dyp snø gir jevn og forutsigbar kontroll i løypa. Bredere profil gir rikelig flyt når du svever over snøfonner.PLASS TIL BEVEGELSE
RS Stigbrett 
De er designet for aktiv kjøring i stående stilling og er flatere i nesten hele lengden, bredere og sterkere. Tykkere aluminiumsplater (3 mm mot 1,8 mm), pluss forsterkninger foran og bak som tåler harde landinger.

Meld interesse:

Backcountry Sport | Rognan Auto AS
Backcountry Sport | Rognan Auto AS
Backcountry Sport | Rognan Auto AS
Backcountry Sport | Rognan Auto AS
Backcountry Sport | Rognan Auto AS
Backcountry Sport | Rognan Auto AS
Backcountry Sport | Rognan Auto AS
Backcountry Sport | Rognan Auto AS

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.