RAVE ENDURO

En spesialist i crosscountry-racing og krevende løyper. Vinneroppskriften baserer seg på racing-klare detaljer som høykvalitets støtdemping, en forsterket ramme og bremser med høy ytelse. Hastigheten leveres av den revolusjonære Rotax 600R E-TEC- motoren.

TRADISJON SOM FORPLIKTER
Lynx Rave er velkjent for sin enestående suksess på europeiske racerløyper. Tradisjon forplikter, og vi viderefører den med stolthet.

SPESIALIST I HUMPETE LØYPER
Lynx-fjæring er i seg selv allerede et konsept. Den forvandler de vanskeligste løypene til de største fornøyelsene.

FARTEN ER DENS FINESSE
Sportssnøscooteren skal være i ett med føreren. Derfor er hver eneste lille detalj i Lynx Rave designet med kjøringen i fokus.

TREDJE GENERASJON
PPS³ fjæring bak
Kjør tøffere, kjør lengre. Nye PPS³ fjæring bak tar kjøreegenskapene til Lynx Rave RE sport-snøscooter til neste nivå. Mer kontrollert vektoverføring, bedre bevegelse og komfort. Flaggskipytelse i sporty kjøring.

MER STABILITET
LFS+ frontfjæring
Den nye LFS+ frontfjæringen har mer fjæringsvei og bredere, 1097 mm skibredde, noe som gir Lynx Rave sport snøscooter med bedre kontroll og flatterende egenskaper for kjøring i svinger.

STYREPRESISJON
Blade XC+-ski
Nye Blade XC+-ski gir presis kontroll med Lynx Rave sport snøscooteren. Den nye skien er lengre, smalere og lettere enn før og gir god stabilitet. Med fornyet struktur holder skiene sine kvaliteter i varierende snøforhold.

FØRSTEKLASSES STØTDEMPING
46 mm KYB Kashima HLCR-støtdempere
Fjæringen på Lynx Rave har 46 mm diameter KYB Kashima HLCR støtdempere. Rask tilgang til justerbarhet gir bedre fjæring for kjøreforholdene til fordel for føreren. Kashima-laget gir støtdemperne bevegelsesfølsomhet og lengre serviceintervaller.

DEN BESTE KONTROLLEN
Radien-design
Kjøreopplevelsen til Lynx Rave baserer seg på den optimale vektfordelingen og avanserte ergonomien i Radien-rammen. Kjørestillingen er avslappet, og det smale designet på snøscooteren legger til rette for en aktiv kjørestil.

Meld interesse:

RAVE ENDURO | Rognan Auto AS
RAVE ENDURO | Rognan Auto AS
RAVE ENDURO | Rognan Auto AS
RAVE ENDURO | Rognan Auto AS

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.