69 RANGER LIMITED

Den nye 69 Ranger Limited er en unik kombinasjon av flott flyt og høy ytelse som tilbys av Rotax 900 ACE Turbo og generøst standardutstyr. Takket være det modulære 1+1-setet og den store lasteplassen er denne modellen perfekt for lange vinterturer.

SNILL KJEMPE
69 Ranger er mektig og kraftig, men allikevel elegant. Tungt arbeid eller avslapning og fritid? 69 Ranger mestrer begge med selvtillit.

SMIDIG MANØVRERING
Styrke og smidighet kombinert. Takket være Radien-X-designet er 69 Ranger-snøscooteren overraskende smidig og lett å manøvrere.

BYGD PÅ FØRERENS VILKÅR
Radien-X-design
Det nye Radien-X designet bringer manøvreringsegenskapene og komforten til 69 Ranger-snøscooterne til en ny tidsalder. Optimalisert vektfordeling, robust konstruksjon og smidig ergonomi sørger for enestående funksjonalitet og komfort.

AVANSERT MOTORTEKNOLOGI
Kraftige og drivstoffeffektive Rotax-motorer
Rotax 900 ACE og 900 ACE Turbo firetaktsmotorer brukes på 69 Ranger-snøscootere for å levere høy toppytelse, lite støy og svært god drivstoffeffektivitet.

UANSTRENGT GIRING
Praktisk 2F/N/R-girkasse
Den brukervennlige girkassen har to hastigheter forover, nøytral og revers med trykk-knapp. Lav giring forenkler trekking og kjøring i krevende terreng.

KOMFORT OG YTELSE
EasyRide-fjæring bak
EasyRide bakre fjæring sørger for 69 Ranger-snøscooterens grep og komfort. Den unike forlengermekanismen bak sørger for enestående grep og forenkler rygging i myk snø.

GREP OG FLYT
Langt og bredt belte
Framdriften og flyten til det 600 mm brede og 3968 mm lange beltet gir 69 Ranger en robust basis for heavy-duty-ytelser. Ytelse og grep er fantastiske ved trekking av last.

FLEKSIBLE LASTELØSNINGER
Stor lastehylle og fleksibel festeplate
Heavy-duty-ramme og Multi-LinQ-festeplate bidrar til transportkapasitet og gjør det mulig med rask og enkel festing av LinQ-tilbehør av ulik størrelse.

Meld interesse:

69 RANGER LIMITED | Rognan Auto AS
69 RANGER LIMITED | Rognan Auto AS
69 RANGER LIMITED | Rognan Auto AS
69 RANGER LIMITED | Rognan Auto AS

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.