TRAXTER MAX DPS HD10 T

Kraftige Rotax-motoralternativer
For lange stunder med hardt arbeid med lettgående kjøring, leverer Traxter en bedre, stillere cockpit og opptil et klasseledende 69 lb-ft dreiemoment. Arbeid bedre, kjør mer komfortabelt, og gjør det med mindre støy. Ørene dine vil takke deg.

BRANSJELEDENDE SLEPEKAPASITET
Med motorer, bremser, chassis og fjæring som er matchet for å arbeide hardere enn noen annen SSV, kan Traxter trekke opptil 1134 kg.

LEDENDE NYTTELASTKAPASITET OG OPPBEVARINGSPLASS
Vi starter med et dashbord med avtakbar verktøykasse, oppbevaringspalss og beveger oss videre til 680 kg nyttlast – 793.8 kg for MAX – det er helt tydelig at Traxter vil få det gjort.

4.5″/7.6“ DIGITALT DISPLAY MED TASTATUR
Alt du trenger å kontrollere for den perfekte turen. 4.5” eller 7.6” bredt digitalt display med lys som er lesbare under alle forhold, med kjøretøyinformasjon og kontroller lett tilgjengelig.

OPPDATERT HEAVY DUTY BUET A-ARM / BUET TTA FJÆRING
Komfort og egenskaper: en redesignet buet dobbel A-arm frontfjæring og buet TTA bakhjulsfjæring gir opptil 28 cm fjæringsvei, bedre stabilitet, kontrollert respons og forbedret styrke.

PRO-TORQ CVT VARIATORDRIFT OG ON-THE-FLY 4WD
Valgbar turf mode / 2WD / 4WD med Visco-Lok† QE selvlåsende frontdifferensial får effekten frem i all slags terreng. PRO-TORQ CVT på HD9- og HD10-modeller gir forbedret kjøling og elektronisk beltebeskyttelse for mer holdbarhet.

Bedre ramme og mer robust
Ingeniørene har satt alle kluter til og oppgradert rammen til Traxter, med forbedret letthet og større robusthet for stor styrke mens den trekker tung last i terrenget.

Meld interesse:

TRAXTER XU HD9 T | Rognan Auto AS
TRAXTER XU HD9 T | Rognan Auto AS
TRAXTER XU HD9 T | Rognan Auto AS
TRAXTER XU HD9 T | Rognan Auto AS

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.