MAVERICK TRAIL DPS 700 / 1000 T

200 Hestekrefter Rotax Turbo RR motor
Den kraftigste side-by-side-motoren tilgjengelig hvor som helst, med maksimal pålitelighet og ytelse. Oppgraderte stempler, en større turbolader, ultraeffektive og holdbare intercooler og luftfilter med høy ytelse vil dra deg til fronten av enhver flokk.

Smart-Lok leveres som standard
Vår Smart LokTM framhjulsdifferensial er nå standard, men grepet og kontrollen den gir er alt annet enn! Smart-LokTM er den mest avanserte offroad-differensialen, punktum. Den er fullt låsbar i fart, med fire elektronisk styrte automatiske moduser som alltid gir maksimalt grep under alle forhold.

Buet dobbel A-arm / Torsjonal bakarm X (TTX)
Med dobbel A-arm gjennom hele serien, er styrke standard. Alle 72-tommers brede modeller drar nytte av Trophy-Truck-inspirert fjæringsdesign. Vår X rc har også buede doble A-armer for maksimal bakkeklaring.

Fox Racing Støtdempere
Bygget med de beste: for revolusjonerende ytelser jobbet vi med FOX for å utvikle helt nye Smart-Shox semi-aktiv fjæring som nå er tilgjengelig for Maverick. Hver Maverick er innstilt for å trives med justerbare FOX Racing støtdempere som er klare for alle typer terreng og kjørestiler. Dra nytte av funksjoner som spenner fra kompresjonsjustering til returjusteringer og bottom-out-kontroll med to-hastighets kompresjon.

Forsterket ramme og A-arm-beskyttelse
De beste motorene og kundene forventer de sterkeste plattformene som ikke gir seg. Her kommer et ultraeffektivt og lett chassis som er skuddsikkert for enhver kjørestil. Vi snakker ikke om grus. Rundt over steinblokker, sprett gjennom sanddyner uten å bekymre deg i den tøffe og sprø verden.

Tilbehørsklart
Kraften du trenger, overalt hvor du trenger den. Vi har lagt til en 850W Magneto for å håndtere de elektriske behovene til både offisielle Can-Am og etter kjøp av oppgraderinger som lydutstyr, hjelpelys, 12V, vinsj og mer.

* Turbopakker med 650W Magneto.

Sitt i forkant av innovasjon
Velkommen til kontoret ditt. Hev offroad-opplevelsen med lavere seteposisjon, avansert cockpit og forbedret beskyttelse. Designet for komfort hele dagen med godt plasserte kontroller, og 4-veis justerbare bucket seat og tilgjengelige 4-punktsseler.

Nyhet: Redusert støy CVT-inntak
For nesten øyeblikkelig respons og pålitelig terrengytelse, bruker Maverick den nyeste Quick Response System X (QRS-X) CVT-teknologien med høy luftstrøm og en akustisk behandling for en kjøreopplevelse som ingen annen side-by-side.

Meld interesse:

MAVERICK TRAIL DPS 700 / 1000 T | Rognan Auto AS
MAVERICK TRAIL DPS 700 / 1000 T | Rognan Auto AS

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.