MAVERICK TRAIL 700 T

Eksklusivt Ergo-Lok førerhus
Alt du trenger og litt mer, denne smale SSV-en plasserer sine to passasjerer i midten og bruker vår Ergo-Lok design for ekstra plass til personene ombord uten å måtte tilføye mer i bredden utover sine 127 cm.

Klart 4.5” flerfunksjons digitalt display
Hold øye med din Maverick Trail og dens essensielle informasjon med et helt nytt 4.5” display. Opplyst og lett å lese under alle forhold, med kjøretøyinformasjon og kontroller lett tilgjengelig – takket være et hurtigvalg-tastatur.

Klasseledende 20,2 liters oppbevaringskapasitet
Ti LinQ festepunkter er innebygget i Maverick Trail, sammen med et lasteplan, 20,2-liters innvendig oppbevaringskapasitet og mer. Og hver eneste centimeter av den er blitt utnyttet til det fulle.

Reaksjonsvillig 4WD & CVT variatordrift
Quick Response System (QRS), CVT variator og valgbar 2WD / 4WD med Visco-Lok† selvlåsende frontdifferensial i kombinasjon for å tilfredsstille dine behov. Ny, høy design på luftstrøm og drivreimbeskyttelse.

Livslang beskyttelse
Maverick Trail er sterk, velbygd – og utstyrt for kamp. Fra det profilerte stålburet til integrert frontstøtfanger av stål og hele beskyttelsesplater er Maverick Trail utrustet og klar for en utfordring.

BREMSER OG TRAKSJONSKONTROLL
Den nye Maverick Sport T-kategorien kjøretøy kommer standard med det innovative Brake & Traction Control-systemet (BTCS) som forbedrer kjøretøyets sikkerhet, stabilitet og grep i all slags terreng.

Meld interesse:

MAVERICK TRAIL 700 T | Rognan Auto AS
MAVERICK TRAIL 700 T | Rognan Auto AS

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.