OUTLANDER MAX XU+ 650 T

Kraftig og velprøvd Rotax motorutvalg
Klasseledende Rotax V-Twin-motorer i 91 hk (1000R), 80 hk (1000) og 59 hk (650) kjører Outlander alt dreiemomentet med responsiv gass, et karakteristisk brøl og krefter til overs.

3-trinns intelligent throttle control
iTC™️ Elektronisk gasshendel er årsaken til at Outlander og dens Rotax-motor føles så reaksjonsvillig og kontrollérbar. Med modusene Standard, ECO og Sport, sørger ITC gass-via-ledning-systemet for smidig kraftoverføring off-road.

Oppdatert A-arm fjæring foran og bak
Den mest betydningsfulle Outlander-oppgraderingen hittil, med buede A-armer foran, stabilisatorstang og reviderte hjul for bredere fotavtrykk og forbedret bakkeklaring. Med ledende grep og manøvreringsevne lar Outlander seg kontrollere helt og holdent.

Bransjeledende 750 kg slepekapasitet
Den er mer enn tall, den er i stand til å trekke imponerende 750 kg, lasteboks i to nivåer og lasterammer foran og bak med LinQ-fester og gjør Outlander til en rask, effektiv og kraftig partner til arbeid og fritid.

Fox racingstøtdempere
Outlander er tilgjengelig med et bredt utvalg av premium Fox racingstøtdempere, fra de justerbare Fox 1.5 PODIUM QS3 støtdemperne til Fox 1.5 PODIUM RC2-enhetene for fullt ut justerbare egenskaper for å håndtere forhold og terreng.

1,588 kg WARN† vinsj
Test ut denne kraftige WARN-vinsjen med styrevalser. Kapasiteten på 1,588 kg trengs til jakt, skogbruk og krafttak utenfor allfarvei. Forhåndsmonterte ledninger og andre beslag.

Klart 7.6” display
Hold øye med din Outlander og dens vitale tall med det nye 7.2” displayet, avhengig av modell. Belyste og lettleste under alle forhold, med kjøretøyinformasjon og kontroller lett tilgjengelig.

Kontinuerlig variabel transmisjon
Velg et gir, trykk på gassen – og kjør – girkassen til Can-Am Outlander CVT gir deg så mye kraft som du trenger. Nå med rekalibrert motorbremsing for mer presis kontroll i bakkete terreng.

Nykonstruerte sidepaneler
Hver del er undersøkt og inspisert for å se om komforten til føreren kunne forbedres – til og med sidepaneler og innvendige skjermer er nye av året for bedre motorventilasjon og luftstrøm.

Tre-trinns dynamisk servostyring (DPS)
For enkel, styrehjelp for umiddelbare fartsendringer, med mer kraft til lavere fart for enklere styring og mindre kraft ved høyere fart for maksimal styrefølelse til føreren. Tre moduser gjør DPS enda mer tilpasset.

Meld interesse:

OUTLANDER X XC 1000T | Rognan Auto AS
OUTLANDER X XC 1000T | Rognan Auto AS
OUTLANDER X XC 1000T | Rognan Auto AS
OUTLANDER X XC 1000T | Rognan Auto AS

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.