OUTLANDER MAX XU+ 570 T

Motorvalg for Rotax 450 og 570
Velg blant enten en 38 hk ensylindret, væskekjølt Rotax 450 eller en 48 hk, åtte ventilers, væskekjølt SOHC Rotax 570 V-Twin. Disse velprøvde Rotax-motorene tilbyr uovertruffen kraft og ytelse samtidig som de er både pålitelige og effektive.

Opptil 907 kg slepekapasitet
Outlander er fullt utstyrt for enkel flytting av større belastninger og har en standard festeplate bak, og imponerer med opptil 750 kg (6×6: 907 kg) slepekapasitet for alle slags oppgaver på reisen.

Valgbar 2wd / 4wd med Visco-Lok QE
Test den i all slags terreng med Visco-Lok QE selvlåsende frontdifferensial, med raskere kopling for krevende bruk. Differensialen trenger ikke, i motsetning til noen av konkurrentenes differensialer, en hastighetsbegrensning.

Tretrinns Dynamisk Servostyring (DPS)
For enkel, direkte og hastighetssensitiv styringsassistanse, med mer kraft i lavere hastighet for å redusere styrekraften, og mindre i høyere hastighet for maksimal styringsfølelse for føreren. Tre moduser tilpasser DPS enda mer.

Variatordrift
Velg et gir, trykk på gassen – og kjør – girkassen til Can-Am Outlander CVT gir deg så mye kraft som du trenger. Nå med rekalibrert motorbremsing for mer presis kontroll i bakkete terreng.

20,5 l drivstoffkapasitet
Utvalg for å fare vidt og bredt. Stor drivstoffkapasitet og effektive Rotax-motorer holder deg og Outlander 450 / 570 på veien lenger enn du kanskje venter.

4,5-tommers digital skjerm
Outlander 450 / 570 med allsidig 4,5-tommers digitalskjerm. Fartsmåler, turteller, kilometerteller og avstandsmåler. Girposisjon, 4×4-indikator, temperatur, motorlamper, elektronisk drivstoffmåler og klokke.

1,588 kg vinsj
Test ut denne kraftige vinsjen med styrevalser. Kapasiteten på 1,588 kg trengs til jakt, skogbruk og krafttak utenfor allfarvei. Forhåndsmonterte ledninger og andre beslag.

Meld interesse:

OUTLANDER XU+ 450 T | Rognan Auto AS
OUTLANDER XU+ 450 T | Rognan Auto AS

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.

* Forbehold om feil/tekniske endringer.